Course content
2Terjatve, dolgovi in predujmi v zvezi s prodanimi/kupljenimi proizvodi, trgovskim blagom in opravljenimi storitvami ter DDV za s.p.
4Obračuni povračil stroškov zaposlenim ter knjiženje stroškov dela in prispevkov za nosilca dejavnosti
5Poslovni dogodki in osnove knjiženja osnovnih sredstev za s.p.
7Materialno knjigovodstvo ter knjigovodstvo proizvodov za s.p.
10Kratkoročne in dolgoročne časovne razmejitve ter rezervacije za s.p.
12Zaključevanje v razredu stroškov (razred 4), prihodkov (razred 7), odhodkov (razred 7) in poslovnega izida (razred 8) ter ugotavljanje poslovnega izida, zaključevanje in otvoritev kontov za s.p.
14Zaključno preverjanje znanja

 

Dobrodošli v Zaključnem preverjanju znanja 2019: Začenjam dvostavno knjigovodstvo za samostojne podjetnike po SRS (2016)!

Zaključno preverjanje znanja obsega 26 vprašanj, ki znanje, katerega ste osvojili v lekcijah in kontrolnih vprašanjih, umeščajo v prakso. Za uspešno opravljen preizkus znanja morate osvojiti najmanj 16 točk.

Vsako vprašanje ima tri ponujene odgovore, med katerimi je samo eden pravilen. Prav tako vsako vprašanje obsega strokovni komentar pravilne rešitve in napotitev na lekcijo za dodatno utrditev znanja.

Po uspešno opravljenem preizkusu znanja boste prejeli certifikat založbe Verlag Dashöfer o uspešno opravljenem preverjanju znanja, ki ga boste lahko tudi natisnili.

>>> zaključno preverjanje znanja tukaj

Želimo vam uspešno reševanje!

 Potrebujete pomoč?
Imate težavo z uporabo portala? Pišite nam.
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.
Input:

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih